CAT | ESP |

banner

Quina Xerinola

ESPECTACLES D'ANIMACIÓ INFANTIL

Àlex Carrera

Si una cosa tenia clara ja de jovenet és que volia dedicar-se al món de la música. I així ho va fer. És mestre especialista d’educació musical, la qual cosa li és perfecte per compaginar les coses que més li agraden: la música, l’educació i el contacte amb els infants.

Sap tocar el piano, l’acordió, el saxo, el flabiol i el tamborí. Ha format part d’una cobla, una orquestra, una formació de ball, un grup de ball tradicional, un grup d’havaneres i finalment de Quina Xerinola!.

Mireia Vallès

Llicenciada en Psicologia i en Art Dramàtic ( títol superior de l’Institut del Teatre de Barcelona), ha perfeccionat els seus estudis de teatre i de cos amb mestres com Nicolaj Karpov o Eugenio Barba. Ha ampliat la seva formació realitzant dansa contemporània, cant , amb mestres com Francesca Roig, i música ( titulació de grau elemental; instrument: piano).

Tant en la seva tasca d’animadora com de contacontes té un contacte constant i directe amb mainada. Compagina aquestes feines amb la d’actriu i professora de teatre a l’Escola de Formació Teatral El Galliner

Espectacle de cançons, danses, contes dirigit al públic infantil fent-los a tots ells imprescindibles per tal que el viatge segueixi el seu rumb. Espectacle participatiu i...

La mar està malalta i s’ha de fer alguna cosa! Així que diferents personatges del fons marí ens ajudaran a trobar la solució d’una manera molt dinàmica i divertida....

Fotografies

Voleu veure com canten i ballen aquells que participen dels espectacles de Quina Xerinola? Us oferim un recull de galeries amb fotografies dels nostres espectacles, si ens coneixeu potserd us trobareu en alguna.

Si teniu fotografies dels espectacles de Quina Xerinola i voleu que es puguin veure des d'aquest lloc web poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte.

Contacte

Si desitjeu posar-vos en contacte amb nosaltres per tal d'obtenir més informació sobre els nostres espectacles, sobre la nostra disponibilitat o sobre el pressupost de les nostres actuacions, podeu omplir el següent formulari.

A través del mateix formulari podeu reservar alguna de les nostres actuacions per la data que desitgeu. En qualsevol cas, heu de tenir en compte que la reserva no serà vàlida fins que us hàgim confirmat la nostra disponibilitat.

També podeu contactar amb nosaltres per telèfon al 972462113 o 606808467 (Àlex Carrera) o bé enviant-nos un correu electrònic a info@quinaxerinola.com

Properes Actuacions

26 ABR

17:00 | Dissabte 26 Abril 2014

Viatgem amb en verdet

Fornells de la Selva - Pavelló Municipal

29 ABR

matí i tarda | Dimarts 29 Abril 2014

Animalades

Roses - Teatre- Campanya Escolar